ad invinitum is in augustus 2014 opgericht door
Steven Goossens en Alexia van Bladel. 

Steven

Steven startte zijn reis in wijnland met een eenvoudige basiscursus, maar eenmaal aan het rollen, was de bal niet meer te stoppen. Zo belandde Steven bij WSET, een gerenommeerd opleidingsinstituut voor wijnkennis. Inmiddels behaalde hij een ‘WSET Level 3 Award in Wines’ en is hij bezig met de vervolgopleiding, WSET Level 4. Steven heeft ook een licentie voor het geven van een basiscursus op het niveau ‘WSET Level 2 Award in Wines and Spirits’. Binnen ad invinitum is hij verantwoordelijk voor de commerciële contacten en selectie van wijnen voor het portfolio.

Alexia

Omdat passie aanstekelijk werkt, kreeg ook Alexia de smaak snel te pakken. Ze volgde Steven naar WSET en is net zoals hij in het bezit van een ‘WSET Level 3 Award in Wines’. Alexia runt de administratieve kant van ad invinitum en staat Steven bij in de selectie van wijnen voor het portfolio.

“Na al die wijnlessen en met al onze liefde voor het product, was starten met wijnimport een logische stap voor ons. Met ad invinitum brengen we een selectief en exclusief gamma kwalititeitswijnen op de Belgische markt. Cruciaal hierbij is dat we streven naar originaliteit en persoonlijkheid, zowel wat de wijnen zelf betreft als in onze contacten. Bovendien willen we ook het ecologische aspect van wijn maken niet uit het oog verliezen.”