De wondere wereld van wijn is on(w)eindig. On(w)eindig lekker en boeiend, maar niet altijd even vanzelfsprekend. Wij geloven echter dat iedereen wijn kan leren proeven en begrijpen.

Wijnproefavonden

Een workshop wijnproeven met de hele familie of als teambuilingactiviteit? Liever een ‘homeparty’ met vrienden, zodat je ’t huis niet uit hoeft om wijn te bestellen? Stuur ons een mailtje met je specifieke vraag en wij zorgen voor een formule helemaal op jouw maat. Let op, voorlopig doen we dit enkel op locatie!

Basiscursus wijnkennis

Onze lessen worden gegeven op basis van het cursusmateriaal ‘WSET-Kwalificatie Wijn en Gedistilleerd Niveau 2’. Gedurende 5 avonden krijg je op heel toegankelijke wijze inzicht in de grondbeginselen van wijn. Je leert bovendien proeven met behulp van de systematische proefmethode van WSET. Zodoende proef je een veertigtal wijnen op een reis langs ‘s werelds meest bekende druivensoorten en wijnregio’s. Na afloop van de cursus kan je kiezen om het officiële examen van WSET af te leggen bij WineWise Academy in Antwerpen. Hou onze Facebook-pagina in de gaten voor nieuwe data! Het is ook mogelijk zelf een cursus te organiseren. Contacteer ons voor meer info hierover.

Inrichting wijnkelder / opstellen wijnkaart

Een mooie wijnkelder onder het huis of een wijnkaart die aan vernieuwing toe is, maar geen tijd of zin om er helemaal alleen mee aan de slag te gaan? Wij zorgen voor duidelijk en deskundig advies, met als resultaat een weloverwogen opgebouwde wijnkaart of een wijnkelder passend bij je specifieke smaakprofiel.

Neem contact op

Wij leiden u graag rond in de wondere wereld van wijn. Tijdens een exclusieve winetasting op uw privéfeest, bij de inrichting van uw wijnkelder of als adviseur van uw wijnkaart… Wij staan u met raad en daad bij.